Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä henkilöistä, jotka haluavat helpottaa arjen työtaakkaa. Tarjoamme luotettavia ja ammattitaitoisia siistijöitä auttamaan sinua ja lisäämään omaa aikaasi.

Yhteisenä tavoitteena hyvä arki!

Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Toteutamme kaikki siivouspalvelut viikko- ja sopimussiivouksista kertasiivouksiin. Kauttamme saat myös:
- juhla- ja joulusiivoukset
- suursiivoukset
- muuttosiivoukset
- rakennus- ja remonttisiivoukset
- mökkisiivoukset
- ikkunanpesut
- peruspesut ja vahaukset
- lahjakortit


Aloitamme yhteistyön maksuttomalla arviokäynnillä. Useimmat asiakkaamme valitsevat viikkosiivousohjelman, jota voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti. Kahden ensimmäisen siivouskerran jälkeen aika yleensä vakiintuu. Suunnitelman tekeminen ei velvoita sinua palvelun tilaamiseen.

 

Ainutlaatuista toimitusvarmuutta

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Meillä on luotettavat ja osaavat työntekijät. Voit siis huoletta jättää kotisi vastuullemme. Vahinkojen varalta meillä on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

 

Kotisiivous osana kotitalousvähennystä

Tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä, eli kaikista meiltä tilaamistasi palveluista voit tehdä 40 prosentin vähennyksen tuloverotuksessa. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2 250 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2021 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5875 euroa [(5875 x 40 %) - 100) = 2 250].
Kotitalousvähennyksen tarkoitus on parantaa työllisyyttä kannustamalla kotitalouksia teettämään ulkopuolisilla sellaisia töitä, jotka ne aikaisemmin ovat tehneet itse. Lisäksi tarkoitus on ollut edistää asuntojen omatoimista ylläpitotoimintaa ja torjua harmaata taloutta, myös kotisiivouksen osalta.
Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Maksut tulee ilmoittaa esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta ja asiakas saa hyödyn veronpalautuksena. Esimerkiksi vuoden 2015 veroilmoitus palautetaan huhti-toukokuussa 2016. Palvelun ostaja voi myös hakea verottajalta etukäteen muutosta ennakonpidätysprosenttiinsa sinä vuonna kun vähennykseen oikeuttavat menot syntyvät. Tällöin kotitalousvähennyksen tiedot siirtyvät yleensä automaattisesti varsinaiselle veroilmoitukselle.

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle pyydettäessä yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

 

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous

Sosiaalihuoltoasetus (607/1983) 9§

Yhtiömme on liitetty sosiaalipalveluja tarjoavien yritysten rekisteriin. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous on mahdollista silloin, kun henkilön fyysisen toimintakyky on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut siinä määrin, että hän tarvitsee apua kotisiivouksen suorittamiseen. Tarve voi olla lyhytaikainen, kuten esimerkiksi sairaudesta tai leikkauksesta toipuminen tai pysyvä ratkaisu esimerkiksi iän tuoman toimintakyvyn heikkenemisen seurauksena. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous voidaan tuottaa arvonlisäverosta vapaana. Arvonlisäveron määrä 24% vähennetään tällöin suoraan hinnasta. Mikäli voimme todeta fyysisen suorituskyvyn siinä määrin alentuneen, että henkilö tarvitsee apua siivouspalvelussa, voimme myydä palvelun arvonlisäverosta vapaana ja tehdä kirjallisen palvelusuunnitelman. Arvioinnista ei peritä erillistä maksua, vaan se sisältyy palveluumme.

Meillä on mahdollista maksaa myös E-laskulla!